LED verlichting

LED verlichting heeft een terugverdientijd van 1 tot 3 jaar. Omdat het laag in energieverbruik is, een hoog rendement oplevert en een lange levensduur kent. Mede hierdoor is LED nu ook hét alternatief voor TL verlichting.

Het Ontzorgloket heeft een gericht assortiment LED verlichting, waaronder LED Panelen, LED TL en LED Spots. Allemaal prima lichttechnieken die geen onderhoudskosten kennen. Daarnaast heeft LED verlichting een positieve invloed op de prestaties.

Gemiddeld bespaart u 65% op uw energierekening.

Voorbeeld:
Wij rekenen voor het vervangen van een 60 x 60 cm. LED lichtpaneel, (36 Watt, lichtkleur 4000K, naturel wit) inclusief verwijderen oude verlichting: slechts €35,- exclusief 21% btw.

Realisatie: 2cme.nl

Een aangename, duurzame warmte met infrarood panelen.

Infrarood panelen verwarmen niet de lucht, maar voorwerpen en lichamen. Daarbij wordt een klein deel teruggekaatst en het grootste deel geabsorbeerd. Daardoor kun je volstaan met een lagere temperatuur. Bovendien verwarmt het veel sneller en is er geen energieverlies, omdat niet de hele lucht verwarmd hoeft te worden. Ook is het een aangenamere warmte en beter voor mensen met allergieën. Tenslotte vinden veel mensen de infrarode panelen een stuk mooier dan radiatoren.

Het neemt minder ruimte in en wij kunnen heel veel varianten leveren (zelfs met uw eigen design, waardoor het nog beter past in het interieur).

Infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren, maar het is wel van belang dat het juiste paneel op de juiste plek wordt geplaatst. Daarvoor bent u aan het goede adres bij Ernst Adviesgroep. Wij geven u het beste advies en kunnen tevens zorgen voor de installatie indien gewenst.

Hoeveel bespaar ik met infrarood panelen?

Er is sprake van een veel lager energieverbruik (van 20% tot 50%) ten opzichte van de traditionele verwarmingen. De besparing is wel afhankelijk van waar en hoe de infrarood panelen geplaatst worden. Het is erg belangrijk dat het juiste infrarood paneel op de juiste plek geplaatst wordt. Daarvoor komen wij graag langs voor een advies en een rendementsverwachting.

logo_ernst
Realisatie: 2cme.nl